torsdag 26 augusti 2010

Ella och Agilitykursen

Då var det torsdagkväll och det är två väldigt trötta töser på Dalaplan!

Dagen började segt. Ella var inte riktigt sig själv, hon var väldigt slö. Visst, hon är ju alltid morgontrött men idag ville hon inte ens gå ner för trapporna. Hon satte sig utanför dörren och vägrade att gå. Och eftersom jag är så svag för henne så bar jag henne ner.
När vi kom ut var hon väldigt orolig och konstig. Hon började låta så där konstigt igen, låter som att hon drar in luft genom nosen samtidigt som att tungan är tryckt mot gummen. Då ville hon inte gå igen så jag bar henne till bilen.

Hon var väldigt ängslig och tryckte sig mot mig. Och ni som känner Ella vet att hon annars är en mycket tuff och kaxig liten brutta. Hon började må bättre under dagen, men var inte alls lika bussugen när Polly kom till jobbet. Jag misstänker att hon snart ska löpa och därför är hon så slö. Men varför "ljudet" uppstod några gånger under dagen vet jag inte. Kanske borde ringa och boka tid hos en veterinär så de kan undersöka henne.



Ella spanar ut på ...

... agilitybanan



När vi väl kom till Agilitykursen så var hon piggare. Hon ville bara in på banan hela tiden och var riktigt taggad. MEN tro inte att det gick bra för det, haha. Lilla Ella ville ICKE hoppa över några hinder. Hon ställde sig framför dem och skällde. Eftersom vi går denna kurs för att ha roligt så tänker jag inte tvinga henne till något. Om hon inte vill hoppa över hinder - fine - då gör vi något annat. Men efter pausen så verkade hon vara lite mer sugen och jag fick faktiskt igång henne och hon hoppade äntligen över hinderna =D Hon är ju trots allt en terrier och då gör hon saker när HON känner för det =D



Efter kursen släppte vi alla hundar lösa på fältet så de fick springa av sig lite


Trötta men busiga vovvar



Nu ligger hon på sin filt i sängen och sover. Det är så skönt att hon verkligen kan slappna av och känna sig trygg här hemma. Tänker tillbaka till valptiden då jag var hemma med henne varje kväll och varje helg just för att få en trygg hund. Det är nu jag får betalningen för allt det och det känns riktigt bra =D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar