måndag 23 september 2013

Söndagsutflykt

Igår åkte jag, Ella och pojkvännen till Skäralid på Söderåsen. Jag har aldrig varit där förr och blev riktigt tagen över hur vackert det var. Eftersom Ella inte riktigt är van vid längre promenader än tog vi bara en runda på 3,9 km. Ella gick på som bara den, nästan sprang hela rundan. Det luktade ju så gott och en massa nya dofter och kissa skulle hon göra överallt.

Vi stannade till efter att ha gått ett tag och hade en liten picknick. Vi hade tagit med oss te/kaffe och bröd och ost. Ella ville bara ha osten, och självklart fick hon smaka  :)

Sen gick vi upp på Kopparhatten och stod och tittade på utsikten. Ella blev rastlös när vi bara stod stilla, hon ville bara gå, hehe.













Efter vår runda på Söderåsen åkte vi till Ekeby för att hälsa på Ellas uppfödare Marina. Ellas syster Selma fick för 4 veckor sen en liten valp vid namn Nelson. Och eftersom valpar är det mest underbaraste som finns var vi tvungna att åka och hälsa på  :)  Ella fick hälsa på Nelson genom ett galler och hon blev så knäpp att hon kissade på Marinas matta 3 gånger. Lagom pinsamt, men ibland kan de bli knäppa vid nya dofter.

Efter att ha gosat en massa med Nelson, fikat med Marina och pratat hundar i några timmar åkte vi hem. Ella somnade direkt i bilen och vi sen i soffan när vi kom hem. En helt underbar söndag med andra ord :)





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar